Mexico Hangmat Matrimonial Watermeloen

 95,00

Prachtige éénpersoons hangmat in een maat, die geschikt is voor personen tot 170cm. Men kan er ook met 2 kleinere personen in. Mexicaanse hangmatten zijn heel geschikt voor warm weer, maar wij raden ze niet aan om kinderen in te laten spelen. Men kan gemakkelijk met een sieraad of knoop aan één van de draden blijven hangen en dan is het zaak niet een harde ruk te geven, want dan kan de draad breken. De twee losse uiteinden dan niet rechtstreeks aan elkaar knopen, want dan wordt deze draad korter dan de rest en breekt die weer.
Maar mensen die de mexicaanse hangmatten kennen, willen nooit een andere. Het zijn dan ook echt fijne, speciale hangmatten, die worden geknoopt op dezelfde manier als de hangmatten van de indianen uit het Amazone woud.

Out of stock

SKU: 8717202772384 Categories: ,

Description

De Marañon Mexico hangmat worden geproduceerd op het schiereiland Yucatan in Mexico. De hangmat worden op een eeuwen oude traditionele wijze gevlochten van sterk katoen en zijn door de open netstructuur zeer comfortabel en ruim.

Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht.

  Additional information

  Weight2,000000 kg
  Carry Capacity

  250 kg

  Length Cloth

  200 cm

  Materiaal

  100% cotton

  Minimale ophangafstand

  360 cm

  Minimale ophanghoogte

  160 cm

  Totale lengte

  400 cm

  Breedte

  160 cm

  Maat

  Double – Large

  Merk

  Marañon

  Garantie

  2 years

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “Mexico Hangmat Matrimonial Watermeloen”

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may also like…